Tann ki Shakti, Mann ki Shakti! A creamy malted chocolate ice cream is the perfect nostalgic treat.
Saveur de chocolat au malt (notre version de Milo ou Nesquik).
Elaichi = Cardamon + Pista = Pistachio. We hand grind our cardamom and sprinkle crushed roasted pistachios to create the ultimate Indian sweet treat...that isn't too sweet.
Elaichi : cardamome et Pista : pistache.
Infused with a light rose flavour and mixed with sweet basil seeds (similar to chia seeds) to mimic the popular drink.
Saveur de rose avec des graines de basilic (qui sont similaires aux graines de chia).
A classic deep-fried Indian dessert that gets drenched in a sweet sugar syrup, but in ice cream form.
Saveur basé sur un dessert populaire. C'est typique frit et en forme de boule trempé dans un syrop aromatisé. La crème glacée est garni de morceau de gulab jamun et un syrop cardamome saffran faite maison.
Haldi Doodh = Turmeric Milk, also known as 'Golden Milk'. This flavour is made with turmeric powder, cinnamon, ground cardamon, and freshly grated ginger.
Saveur au lait de curcuma avec du gingembre, canelle et cardamome.
A classic deep-fried Indian dessert that gets drenched in a sweet sugar syrup, but in ice cream form!
Saveur basé sur un dessert populaire. C'est typique frit et en forme de spiral trempé dans un syrop aromatisé. La crème glacée est garni de morceau de jalebi avec des pistaches roties et un syrop cardamome saffran faite maison.
Calling all coffee lovers! This flavour is our take on South Indian filter coffee.
Café filtre du sud de l'Inde à base de chicorée.
A fruity twist on a classic dessert, this flavour combines cardamom and saffron to mimic a classic rasmalai and adds Kesar mango pulp with crushed roasted pistachios to create the perfect summer treat.
Saveur crémeuse de mangue avec cardamome, safran et pistache.
Our Masala Chai ice cream is made with freshly grated ginger, a house blend masala and topped with a crumble of India's most iconic cookie.
Saveur Masala chai avec des biscuits Parle-G.
Inspired by the popular milk-based South Asian mithai made primarily with sugar, khoya (dried whole milk) and additional flavourings like cardamon, saffron, and pistachios.
Saveur basé sur un dessert populaire. Typiquement, c'est préparé avec un mélange de poudre de lait, du sucre ainsi que des épices aromatisantes préférées comme de la cardamome. La crème glacée est garni de morceau de peda avec des pistaches roties.
Broadly known as Saunf in Hindi, and as Variyali to us Gujaratis, this 'confetti' is essentially candied fennel seeds.
Crème glacée aromatisée au fenouil avec des morceaux de fenouil confits mélangés à l'intérieur.